Jeg mødte min mand, igen


 

 

Jeg har to halvstore børn sammen med min ex-mand. Vi mødte hinanden i folkeskolen, blev kærester, fik børn tidligt og efter at vi havde været sammen i ca. 10 år, var vi vokset fra hinanden. Da var jeg 25 og han 26 år. Det er nu 8 år siden. Vi har egentlig aldrig været uvenner, vi har altid haft delt forældremyndighed og det har fungeret lige efter bogen. Nu var jeg imidlertid efterhånden ved at være træt af at være alene. Jeg gad ikke det der by-hejs, hvor man skal på mandejagt hver anden weekend, så i stedet fik jeg anbefalet Single-parent.dk af et par veninder. De roste datingsiden til skyerne, for de havde selv haft nogle gode oplevelser med dates, de havde mødt gennem datingsiden.

 

Jeg tænkte, at der da ikke kunne ske noget ved at prøve med en profil, og som tænkt, så gjort. Jeg skrev sammen med forskellige mænd og var også på et par dates. Det var hyggeligt, men ikke noget, hvor hjertet vare løb løbsk.

 

Så en dag fik jeg kontakt med en fyr, der hed Emil. Han var et år ældre end mig, havde to børn på samme alder som mine og lød i det hele taget meget, meget sød. Han havde ikke noget profilbillede, og da jeg spurgte efter det svarede han bare, at hans kammerat ville komme og tage et par billeder af ham, som han ville lægge op.

 

Vi skrev i en uges tid, og jeg blev mere og mere interesseret i ham. Der var samtidig noget lidt sjovt ved ham, for han var også fra Ålborg, kendte mange af mine venner og de steder, jeg plejer at komme. Jeg følte at jeg kendte ham rigtig godt, så da vi aftalte vores første date, tænkte jeg af en eller anden grund ikke over, at jeg aldrig havde set et billede af ham.

 

Vi skulle mødes på en hyggelig bistro inde i Ålborg, og jeg glædede mig meget. Jeg ankom lidt i god tid og blev vist hen til vores bord. Jeg kom til at sidde med ryggen mod indgangsdøren, men jeg synes egentlig bare, at det gjorde det hele mere spændende. Pludselig var der én, der lagde hænderne over mine øjne. Det var min date! Da jeg så ham, blev jeg på én gang forbavset og alligevel ikke spor overrasket. For min date var ingen ringere end min ex-mand.

 

Han havde helt fra starten genkendt mig. Han havde stadig varme følelser for mig, og efter at han var blevet alene efter et forlist forhold, havde han også fået en profil på Single-parent.dk. Det var med fuldt overlæg, at han ikke havde lagt et billede af sig selv på sin profil, for han ville ikke have at jeg genkendte ham og afslog at skrive med ham. Med hensyn til navnet, havde han ikke løjet, for han hedder Lasse Emil.

 

Jeg synes faktisk, at det var helt fantastisk. For via dating-siden havde vi lært hinanden at kende igen – nu bare som granvoksne mennesker, og ikke om barndomskærester. Og så havde det jo den kæmpemæssige fordel, at vi ikke skulle til at lære hinandens børn at kende, heller ikke familierne. Jeg vil også sige, at jeg synes det var fedt at opleve, at min tidligere ex-mand – nu kæreste – ville mig så meget, at han gennemførte hele dette lille spil for at vinde mig tilbage. Hurra for ham og for kærligheden!

 

De gladeste hilsner fra Lise


Har du lyst, kan du også besøge de andre dating-sider.
www.handicap-dating.dk
www.iflirt.dk
www.xl-dating.dk
www.senior-contact.dk
Top 11 likes

Her er listen over de folk, som andre brugere synes bedst om. For at komme på denne liste skal brugere af sitet blot besøge din profil og klikke på synes godt om

singleparent.dk Chat

Åbn Chaticon
alle
Loading...
Loading...